foppa

skapligt gamla bilder HAHA

tja läget jag skriver lite skit nu skitskitskitskiskitskitskitskitskitskitskiskitskitskit skitskitskitskiskitskitskit skitskitskitskiskitskitskit bla och sen så var kitskitskitskiskitskitskitskitskitskitskiskitskitskit skitskitskitskiskitskitskit skitskitskitskis

detta är en länk

puuuusss


knitt


fina prylar från h&m, weekday och monki. ph: bikbok

skapligt nice dag idag, har ni haft det bra? jag har
KISSSSS


writeOkej hej hej jag brukar aldrig skriva här men jag gör det nu för att se hur texten blir så att det blir nrmalt och så annars antar jag att ni har en bra dag ja det är alltid nice michelle sitter där nere och tittar på lets dance så det blev ingen film som jag trodde men jag bestämmer mig för att kolla på webtv och fixa designen för en gångs skull och jag undrar när texten ska räcka men jag vet inte det skulle vara bäst att bara kopiera men jag gör inte det tyvärr för att det ser för crappy ut HAHAHAHHA hihoha

hej he okej

OKEJ
MUSIK

härrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr


luckaJossan Bohman. Tjabbatjenahallå! Om du nu lyckats se bilden ser du kanske att du gör en fin min på den? Det är inga problem, även fast jag lovade att jag inte skulle ta en ful bild. Det gjorde jag inte heller, det är en söt bild! Med en fin min. Vad du än säger. Med underbart vackra ögon! Och jag är ledsen. Du kom inte sent i kalendern. Inte nära 24. Tyvärr. Men du kom på lucka nummer fem, något jag tycker passar dig. Du är en femma liksom.

Jag har egentligen också känt dig under halva mitt liv. Men jag började vara mer med dig i fyran, när du bodde fem meter ifrån mitt hus. Jag kommer ihåg att du brukade springa över hos mig tidigt på helgerna och plinga på dörren och fråga om vi kunde leka. Och alla i min familj sov typ då. Hihi.
Och vi gjorde alltid filmer, nästan jämt! Vi skulle kunna göra en hel TV-kanal på alla dom filmer och TV-program vi gjort. Dessutom har det alltid vart du och jag som varit med på alla musikaler, småstjärnor, teatrar eller körer som det funnits på skolan. Jämt! Kreativa tjejerna, vi skrev till och med en låt tillsammans ju! Senaste två åren har vi blivit enormt mycket bättre frIenDzz. Minst en gång per vecka måste vi va. Faktiskt. Annars känns det som om vi inte vart på en evighet. Helst hos din pappa, för där är det ju bäst att springa runt, runt och snacka om allt och inget.

Jag som knarkar varv i skolan har tur att jag har dig, och du är den som aldrig är rädd för att skämma ut sig, den som sms:ar med allt och alla, den personen som jag kan berätta allt för, den som jämt frågar på lektionerna, den som har den näst fluffigaste frisyren i skolan, den som sjunger snyggast i stan och den som har gått på 19878937274893 gudtjänster.

Jag älskar dig. Du är vänner i vänner, kärlek och livet.

Och jag gillar inte mitt husdjur mer än vad jag gillar dig.


2day


Bilden har beskärts kraftigt, därav den dåliga kvalitén.

Kom det några påskkärringar igår?
Till oss kom det några stycken, fast vi hade inte så mycket att bjuda på eftersom jag och lillasyster har godisförbud, så finns det inte så mycket godis här hemma... :)

Största delen av dagen var jag i stan. Det shoppades inget, meeen, jaja .
Jag han inte skriva något igår, de två senaste dagarna har jag varit i full färd med den nya designen, och då glömmer man liksom att blogga. ;)
Dessutom har jag stött på endel svårigheter, det här med webdesign är *suck*

GÅ IN PÅ MIN RIKTiGA bLOGG FÖR ATT LÄSA MER :]


härligt

Härligt väder ute, perfekt fotoväder.
Men jag har totalt 0 i inspiration.

Träningen idag gick väl sådär, jag var inte nöjd eftersom vi aldrig får till våra avslut, men spelet innan det var på topp.
Sedan gjorde jag en ny maträtt till lunch, nån pasta med salami och champinjoner. Mumsigt!
Ha en bra dag, skriver mer sen
Puss
Felicia.-


heyifsa

gfds


tjabba

ggg


Välkommen till min nya blogg!
memberships
Blogg listad på Bloggtoppen.se Bildbloggar Fotobloggar bloggar bloglovin